Güzel Sanatlar Fakültesi | Türk sinemasının usta sanatçısı, Fakültemiz Öğretim Üyesi Dr. Derviş Zaim, 2020 Yılı Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Sinema Büyük Ödülü’nün sahibi oldu.

Türk kültür ve sanat hayatına önemli katkılarda bulunan, Türkiye'nin kültür ve sanatının yücelmesine çalışan, özgün eserleri veya hizmetleriyle üstün kabiliyet gösteren kişi veya kurumlara verilen Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü bu yıl sinema alanında Dr. Derviş Zaim’e verildi.

Türk Sinemasının usta sanatçısı, Fakültemiz Öğretim Üyesi Dr. Derviş Zaim’i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.