Hukuk Fakültesi | Öğrencilerimizin Telders Uluslararası Hukuk Farazi Dava Yarışması Başarısı

Öğrencilerimizin Telders Uluslararası Hukuk Farazi Dava Yarışması Başarısı

Üniversitemiz Hukuk Fakültesi öğrencileri Özge CANATAN, Selen Gül KARAKAŞ, İlker Kağan KOÇ ve Barış ÇELİK’ten oluşan Uluslararası Hukuk Farazi Dava Yarışması Takımımız; uluslararası hukuk alanında Avrupa’nın en prestijli yarışması olarak kabul gören, 1977 yılından bu yana düzenlenen Telders International Law Moot Court Competition - Telders Uluslararası Hukuk Farazi Dava Yarışması’nın Hollanda’da gerçekleştirilecek olan, en seçkin üniversitelerin katıldığı finallerinde Ülkemizi temsil etmeye hak kazanmışlardır. Uluslararası Hukuk Farazi Dava Yarışması Takımımızı ve çalıştırıcıları Doç. Dr. Yıldıray SAK’ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.